فرهنگی
1400/8/12 چهارشنبه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور:
هویت اجتماعی انسان در گرو باورها، ارزش ها و نظام ترجیهات رفتاری است

وبینار آموزشی سبک زندگی اسلامی(خانواده) امروز در دانشگاه پیام نور استان اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین نبوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور در این کارگاه که با رعایت پروتکلهای بهداشتی و با استقبال بی نظیر همکاران علمی، اداری و دانشجویان همراه بود، ضمن گرامیداشت ایام الله 13 آبان یاد و خاطره شهدا، امام شهدا و ایثارگران به مقوله آداب و سبک زندگی اسلامی (خانواده ) پرداخت و گفت: هویت اجتماعی انسان از منظر اسلام در گرو سه مقوله باورها ارزشها و نظام ترجیهات رفتاری است.
وی با تبیین شرایط انتخاب همسر و نقش این انتخاب در کیفیت زندگی مشترک افزود: هم کفو بودن زوجین در تحصیلات، شرایط خانوادگی، اقتصادی و ... همانگونه که در کلام ائمه معصوم (ع) هم آمده است مایه بقای زندگی مشترک و موجب پیمودن مراتب عبودیت می شود.
وی در ادامه بر رعایت حجاب، نحوه گفتگو زنان با مردان غریبه و مد نظر قرار دادن ضوابط شرعی و رعایت حریم ها و مرزها در راستای حفظ سلامت فضای کاری تاکید کرد.