فرهنگی
1400/4/5 شنبه
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور :
تقویت تمدن اسلامی در گرو تولید علم با معنویت و ایمان است

نشست بصیرتی و هم اندیشی در دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی با حضور حجت الاسلام نبوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی،مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نورکشور صبح امروز در این که به صورت حضوری و مجازی برگزار شد اظهار داشت: امروز وظیفه ما،اساتید،کارکنان و مجموعه دانشگاهی است که در مسأله اسلامی شدن دانشگاه تلاش بیشتر داشته باشیم و در دانشگاه علاوه بر دروس تخصصی ،به تقویت اطلاعات دینی خود و سپس دانشجویان بپردازیم ؛ امروز تقویت تمدن اسلامی در گرو تولید علم با معنویت و ایمان است.
حجت الاسلام و المسلمین نبوی افزود: غالب مقاله ها در راه  گره گشایی نیست و باید تلاش شود مقالات فرهیختگان ما به سمتی هدایت شود که شکل کاربردی گرفته و مشکل و گرهی از کشور و جامعه را باز کند.
در پایان این نشست مرکز نیکوکاری منّا دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی افتتاح شد.