فرهنگی
1400/2/6 دوشنبه
در هشتمین روز از رقابتهای وزنه‌برداری قهرمانی آسیا در تاشکند؛
دانشجوی دانشگاه پیام نور بر سکوی قهرمانی مسابقات وزنه برداری آسیا در تاشکند ازبکستان قرار گرفت

رسول معتمدی دانشجوی دانشگاه پیام نور استان اصفهان و عضو تیم ملی در رقابت دسته ۱۰۲ کیلوگرم مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی آسیا در جایگاه اول و قهرمانی ایستاد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور؛ در هشتمین روز از رقابتهای وزنه‌برداری قهرمانی آسیا در تاشکند کشور ازبکستان از ساعت ۱۲:۳۰ رقابت گروه A دسته ۱۰۲ کیلوگرم مردان با حضور رضا دهدار و رسول معتمدی دو ملی‌پوش کشورمان برگزار شد که در نهایت رسول معتمدی با مجموع ۴۰۰ کیلوگرم در جایگاه نخست این دوره از رقابت ها ایستاد و به مدال طلا دست یافت.
وی در این دوره از رقابت ها در حرکت یکضرب رسول معتمدی با مهار وزنه ۱۷۳ کیلوگرم به مدال برنز رسید.
رسول معتمدی وزنه بردار شایسته ی کشورمان در حرکت اول دوضرب ۲۱۰ کیلوگرم را مهار کرد. در حرکت دوم وزنه ۲۲۰ کیلوگرم را بالای سر برد و در بار سوم نیز با موفقیت وزنه ۲۲۷ کیلوگرم را بالای سر برد تا در دوضرب مدال طلا بگیرد و با مجموع ۴۰۰ کیلوگرم به دومین مدال طلا دست یابد.
سهراب مرادی دارنده مدال طلای وزنه‌برداری المپیک ریو در مسابقات دسته ۹۶ کیلوگرم قهرمانی آسیا با ثبت رکورد مجموع ۳۸۴ کیلوگرم به مدال نقره دست یافت و شانس حضور مستقیم در المپیک توکیو را از دست داد.
رسول معتمدی دانشجوی رشته علوم ورزشی و تربیت بدنی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر در استان اصفهان می باشد.