آموزش
1401/8/16 دوشنبه
رئیس مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور خبر داد:
زمان و مکان مصاحبه متقاضیان دوره دکترای مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور

رئیس مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور، زمان و مکان مصاحبه متقاضیان دوره دکترای این مرکز را اعلام کرد.
  به گزارش روابط عمومی، دکتر مجتبی سلطانی احمدی رئیس مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور، تاریخ و مکان مصاحبه متقاضیان دوره دکتری تخصصی این مرکز ر رشته‎های حقوق بین‎الملل عمومی، مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، روانشناسی سلامت، برنامه‎ریزی آموزش از راه دور و آموزش زبان انگلیسی را از روز دوشنبه 16 آبان لغایت یک‌شنبه 22 آبان ماه سال جاری اعلام کرد.
سلطانی احمدی اضافه کرد: ضروری است متقاضیان برای آگاهی از زمان و مکان دقیق مصاحبه خود از طریق تماس و تعامل با مرکز امور بین‎الملل اقدام نمایند.
 وی در ادامه اظهار داشت: متقاضیان باید در روز مصاحبه، فیش پرداختی برای مصاحبه، کسری کپی مدارک و اصل مدارک را جهت برابر اصل کردن مدارک به همراه داشته باشند.
وی یادآور شد: لازم است متقاضیانی که فاقد مدرک کارشناسی ارشد هستند، تعهدی مبنی بر ارائه مدرک کارشناسی ارشد تا پایان آبان ماه سال جاری به این مرکز ارائه دهند و تاریخ فارغ‎التحصیلی آنها حداکثر تا پایان 31شهریورماه سال جاری است.