آموزش
1401/6/23 چهارشنبه
دبیر هیات ممیزه دانشگاه پیام نور خبر داد:
ارتقای 4 عضو هیئت علمی به مرتبه استادی و دانشیاری

دکتر خدیجه دیده بان ، دبیر هیأت ممیزه دانشگاه پیام نور از ارتقای دو عضو هیئت علمی به مرتبه استادی و دو عضو هیئت علمی به مرتبه دانشیاری خبر داد و گفت: در جلسه اخیر هیأت ممیزه،  دکتر علیرضا دهقانی  عضو هیئت علمی مرکز تبریز در رشته  فیزیک و دکتر عبدالکریم زارع  عضو هیئت علمی مرکز بوشهر در رشته شیمی از مرتبه دانشیاری به مرتبه استادی ارتقا یافتند. همچنین دکتر فاتن دیوسر عضو هیئت علمی مرکز رشت  در رشته شیمی  و دکتر لیدا مومنی بروجنی عضو هیئت علمی مرکز شهرکرد  در رشته بیوشیمی  از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافتند.
به گزارش روابط عمومی، دبیر هیئت ممیزه افزود: در این جلسه4 عضو علمی دانشگاه پیام نور از مرتبه مربی به مرتبه استادیاری ارتقا یافتند.
لازم به ذکر است طبق ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بررسی پرونده های ارتقای مرتبه دو دانشگاه " جامع علمی –کاربردی" و " فنی و حرفه ای" به هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور واگذار شده است.