آموزش
1401/6/8 سه‌شنبه
دبیر هیات ممیزه دانشگاه پیام نور خبر داد:
ارتقای سه عضو هیئت علمی به مرتبه دانشیاری

دکتر علیرضا دل‌افکار دبیر هیأت ممیزه دانشگاه پیام نور از ارتقای سه عضو هیئت علمی به مرتبه دانشیاری و هجده عضو هیئت علمی به مرتبه استادیاری خبر داد و گفت: در جلسات اخیر هیأت ممیزه، دکتر جمشید احمدیان عضو هیئت علمی مرکز اصفهان در رشته زمین شناسی ،دکتر امیرعباس مینایی فر عضو هیئت علمی مرکز یزد در رشته زیست شناسی و دکتر اسماعیل شهریاری عضو هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفه ای در رشته فیزیک از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافتند.
به گزارش روابط عمومی، دبیر هیات ممیزه افزود: در این جلسات هفده عضو علمی دانشگاه پیام نور از مرتبه مربی به مرتبه استادیاری و یک عضو علمی از دانشگاه فنی و حرفه‌ای از مرتبه مربی به مرتبه استادیاری ارتقا یافتند.
لازم به ذکر است، طبق ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بررسی پرونده های ارتقای مرتبه دو دانشگاه « جامع علمی- کاربردی» و «فنی و حرفه‌ای» به هیأت ممیزه دانشگاه پیام نور واگذار شده است.