آموزش
1400/9/23 سه‌شنبه
دبیرهیات ممیزه دانشگاه پیام نور:
ارتقای 5 عضو علمی به مرتبه دانشیاری و 6 عضو علمی به مرتبه استادیاری

دبیر هیأت ممیزه دانشگاه پیام‌نور از ارتقای پنج عضو علمی به مرتبه دانشیاری و شش عضو علمی به مرتبه استادیاری خبر داد و گفت: در جلسه اخیر هیأت ممیزه، دکتر حبیبه نظیف عضو هیأت علمی مرکز شهرری در رشته ریاضی کاربردی،  دکتر محسن سقائی عضو هیأت علمی مرکز بهارستان در رشته جغرافیای انسانی و دکتر بدرالسادات علیزاده مقدم عضو هیأت علمی مرکز اصفهان در رشته تاریخ،  دکتر رحمت‌‌الله عبدالله‌زاده آرانی عضو هیأت علمی مرکز آران بیدگل در رشته علوم قرآن و حدیث ،  دکتر محسن نکوئی‌نیا عضو هیأت علمی مرکز شهرکرد در رشته شیمی تجزیه از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقاء یافتند.
به گزارش روابط عمومی،دکتر دل افکار افزود:  در این جلسه 6 عضو علمی نیز با تأیید مدارک فراغت از تحصیل و پرونده‌شان از مرتبه مربی به مرتبه استادیاری ارتقاء یافتند.
لازم به ذکر است، طبق ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بررسی پرونده‌های ارتقای مرتبه دو دانشگاه «جامع علمی- کاربردی» و «فنی و حرفه‌ای» به هیأت ممیزه دانشگاه پیام‌نور واگذار شده است.