فناوری و پژوهش
1394/9/22 یکشنبه
معاون فناوری و پژوهش برنامه های هفته پژوهش را تشریح کرد:
افتتاح مرکز نوآوری دانشگاه پیام نور در هفته پژوهش

معاون فناوری و پژوهش دانشگاه پیام نور از افتتاح مرکز نوآوری دانشگاه در مراسم هفته پژوهش خبر داد و گفت: این مرکز با رویکرد حرکت به سمت خلاقیت و نوآوری و دستیابی به دانشگاه کارآفرین افتتاح و همزمان سایت مجازی نوآوری و کارآفرینی دانشگاه نیز بارگذاری می شود.
دکتر علیپور ضمن تشریح ویژه برنامه های مراسم هفته پژوهش در دانشگاه پیام نور افزود: کتابخانه مرکزی دانشگاه نیز با رویکردی جدید بازگشایی می شود.
وی افزود: این کتابخانه با محوریت کتابخانه دیجیتال ، کتابخانه مرجع و کتابخانه تخصصی آموزش باز بستری برای ارائه خدمات به کل جامعه دانشگاه پیام نور، استانها و مراکز است.
معاون فناوری و پژوهش با عنوان اینکه مراسم هفته پژوهش روز سه شنبه 24 آذرماه در سازمان مرکزی برگزار می شود، یادآور شد: در این مراسم از پژوهشگران و فناوران دانشگاه و فعالان حوزه کارآفرینی تقدیر خواهد شد.
وی در پایان اظهار داشت: دانشگاه پیام نور در هفته پژوهش حضور فعالی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار خواهد داشت ضمن اینکه مراسم استانی هفته پژوهش نیز در تمام استانها با تجلیل ازپژوهشگران برگزیده استانی برگزار می گردد.