فناوری و پژوهش
1394/8/30 شنبه
دکتر علیپور معاون فناوری و پژوهش دانشگاه پیام نور در مراسم اختتامیه کنفرانس ملی برق دانشجویی ایران :
همایش های علمی اولین میدان عرضه دستاوردهای علمی و پژوهشی است

دکتر علیپور معاون فناوری و پژوهش دانشگاه پیام نور در مراسم اختتامیه کنفرانس ملی برق دانشجویی ایران در استان خراسان رضوی گفت: همایش های علمی،اولین میدان عرضه دستاوردهای علمی و پژوهشی در دانشگاه ها و مراکز صنعتی هستند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر علیپور افزود: تمام یافته های علمی و تمام تولیدات در عرصه فناوری،  اولین بار در همایش های علمی عرضه  شده و پس از طی مراحلی،  عملیاتی می شوند.
دکتر علیپور در ادامه به کاربردی بودن رشته برق اشاره کرد و گفت: رشته برق جزء پر جمعیت ترین رشته های علمی است و بر اساس آمار اعلام شده تعداد 270000 دانشجو در کشور در رشته برق مشغول به تحصیل هستند.
وی با عنوان اینکه کشور ما باید به سمت استفاده از فناوری جدید هاروستینگ گام بردارد، گفت: در این روش با استفاده از پنل های ضربه ای انرژی تولید می شود و کشورهایی که از این تکنولوژی بهره مند شوند، آینده خیلی خوبی را برای رشته برق رقم خواهند زد.
دکتر علیپور آمادگی خود را برای فراهم کردن بسترهای فعالیت بیشتر این رشته علمی و برگزاری این چنین همایش هایی در سطح ملی و بین المللی به میزبانی دانشگاه پیام نور اعلام کرد.