فناوری و پژوهش
1394/4/22 دوشنبه
معاون فناوری و پژوهش خبر داد:
افزایش اختیار استانها درخصوص طرح های ارتباط با صنعت و جامعه

دکتر علیپور معاون فناوری و پژوهش دانشگاه از افزایش اختیار استانها برای طرح های ارتباط با صنعت و جامعه خبر داد و گفت: دانشگاه پیام نور با شتاب بیشتر در راستای حرکت علمی به سمت دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین گام برداشته به طوری که با تصویب هیات رئیسه، استانها می توانند طرح های ارتباط با صنعت تا سقف یک میلیارد و دویست میلیون ریال را با مراکز خارج از دانشگاه منعقد کنند.
وی افزود: با این مصوبه اعضای هیات علمی دانشگاه در استانها و همچنین اعضای هیات علمی سایر دانشگاه ها می توانند طرح های پژوهشی مرتبط با صنعت و جامعه را از طریق دانشگاه پیام نور برای سایر موسسات اجرایی انجام دهند ضمن اینکه اختیارات استانها برای طرح های برون دانشگاهی حدودا 5/2 برابر افزایش یافته و تشریفات اداری انعقاد این طرح ها نیز کاهش می یابد.