فناوری و پژوهش
1394/4/14 یکشنبه
معاون فناوری و پژوهش دانشگاه پیام نور خبر داد:
انتشار 79 عنوان کتاب درسی چاپ اول در نیمسال دوم 93-94

دکتر علیپور از انتشار 79 عنوان کتاب درسی چاپ اول در نیمسال دوم 94-93خبر داد.
معاون فناوری و پژوهش دانشگاه پیام نور تصریح کرد: دانشگاه پیام نور به عنوان تنها دانشگاه کتاب-محور نظام آموزش عالی ایران از بدو تاسیس در راستای تامین منابع درسی خودآموز رشته های مختلف کارشناسی و کارشناسی ارشد، گامهای جدی برداشته است و نیمسال دوم 93-94 نیز دفتر تدوین و تولید کتب و محتوای آموزشی دانشگاه به عنوان زیرمجموعه حوزه معاونت فناوری و پژوهش، 79 عنوان کتاب خودآموز درسی چاپ اول به عنوان منابع درسی مورد نیاز دانشجویان در نیمسال تحصیلی آتی تدوین و منتشر کرده است.
وی با عنوان اینکه چاپ یک کتاب به ازای هر روز کاری برای اولین بار در دانشگاه پیام نور اتفاق افتاده است،از همه متولیان و دست اندرکاران به ویژه کارکنان تدوین و مرکز چاپ و توزیع قدردانی کرد و افزود: بیش از 200 عنوان کتاب درسی جدید در سال 1394 منتشر می شود.
دکتر علیپور از تمامی اعضای هیات علمی موسسه های آموزشی و پژوهشی کشور به ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور که واجد شرایط آیین نامه تدوین کتب و محتوای آموزشی دانشگاه هستند، دعوت کرد، با توجه به نیاز دانشگاه به منابع درسی خودآموز، برای تالیف این آثار اقدام نمایند.