فناوری و پژوهش
1403/2/11 سه‌شنبه
دبیر هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور خبر داد:
ارتقای سه عضو علمی به مرتبه استادی و چهار عضو به مرتبه دانشیاری

به گزارش روابط عمومی دکتر یزدان فرخی دبیر هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور از ارتقای سه عضو هیئت علمی دانشگاه به مرتبه استادی و چهار عضو هیئت علمی به مرتبه دانشیاری خبر داد و اظهار داشت: در جلسه اخیر هیئت ممیزه، آقایان دکتر هوشنگ خسروبیگی عضو هیأت علمی مرکز رشته تاریخ  از مرکز تهران، آقای دکتر پرویز نصیری عضو هیأت علمی رشته آمار از مرکز تهران‌شرق و آقای دکتر حمید قاسمی عضو هیأت علمی رشته مدیریت ورزشی از مرکز شهریار از مرتبه «دانشیاری به استادی» ارتقا پیدا کردند.

وی همچنین یادآور شد: خانم دکتر سحر طبیبیان عضو هیأت علمی رشته محیط زیست از مرکز لواسان، آقای دکتر امیر اثنی عشری عضو هیأت علمی رشته زمین شناسی از مرکز همدان، آقای دکتر امیرساعد موچشی عضو هیأت علمی رشته باستان شناسی از مرکز سنندج و خانم دکتر مهدیه رضایی عضو هیأت علمی رشته آموزش محیط زیست از مرکز اراک، از مرتبه «استادیاری به دانشیاری» نائل شدند.

در این جلسه سه درخواست ارتقا به مرتبه استادیاری اعضای علمی دانشگاه نیز بررسی شد و مورد موافقت قرار گرفت.

گفتنی است مطابق ابلاغ وزرات علوم، تحقیقات و فناوری، بررسی و تصمیم‌گیری در خصوص پرونده‌های ارتقای مرتبه دو دانشگاه «جامع علمی-کاربردی» و «فنی و حرفه‌ای» به هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور واگذار شده است.