فناوری و پژوهش
1402/2/30 شنبه
بازدید دکتر تقی زاده از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
دکتر تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور از غرفه مرکز انتشارات دانشگاه پیام نور بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی، دکتر ابراهیم تقی زاده، رئیس دانشگاه پیام نور با همراهی معاون پژوهشی و معاون فرهنگی دانشگاه، با حضور در سی و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از بخش های مختلف این رویداد فرهنگی بازدید کرد.
دکتر تقی زاده و هیئت همراه با حضور در غرفه مرکز انتشارات دانشگاه پیام نور از این غرفه بازدید و از آخرین کتاب‌های منتشر شده توسط انتشارات دانشگاه دیدن کرد.
رئیس دانشگاه پیام نور در حاشیه بازدید از این نمایشگاه، با رئیس و همکاران مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه دیدار و گفتگو کرد و در جریان آخرین وضعیت این مرکز قرار گرفت.
گفتنی است غرفه مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه پیام نور در بخش ناشران دانشگاهی، رواق غربی، سالن شماره 6، غرفه 89 سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، پذیرای بازدیدکنندگان است.