فناوری و پژوهش
1400/8/13 پنجشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور در نشست هم اندیشی با معاون و مدیران حوزه پژوهش و فناوری؛
نقش مهم معاونت پژوهشی در ارتقای کیفیت و پایدارسازی منابع/ لزوم ثبت رتبه های پژوهشی و واقعی سازی آمار پژوهشی دانشگاه پیام نور

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه پیام نور در نخستین نشست هم اندیشی با معاونان و مدیران این دانشگاه که در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، یکی از عوامل موثر در جذب دانشجوی خارجی را واقعی سازی آمار پژوهشی دانشگاه پیام نور عنوان کرد و گفت: متاسفانه همه رتبه های پژوهشی و اقدامات تحقیقاتی دانشگاه به طور دقیق ثبت نشده و همین مسئله موجب کاهش رتبه دانشگاه در سطح ملی و بین المللی شده است چنانچه آمار پژوهشی دانشگاه واقعی شود، به دلیل جایگاه مطلوب علمی و پژوهشی این دانشگاه می توانیم دانشجویان بیشتری در حوزه بین الملل جذب کنیم.
رئیس دانشگاه پیام نور کاربردی شدن طرح های پژوهشی دانشگاه را در رشد و پیشرفت دانشگاه حیاتی دانست و اظهار داشت: اگر جایگاه واقعی و سطح پژوهشی غنی دانشگاه پیام نور به درستی معرفی شود، تمامی ارگان ها و سازمان ها از ظرفیت کلان این دانشگاه آگاه شوند، قطعا طرح های پژوهشی خود را به این دانشگاه محول خواهند کرد.

نقش مهم معاونت پژوهشی در ارتقای کیفیت و پایدارسازی منابع

وی با عنوان اینکه حوزه معاونت پژوهشی حوزه بسیار مهمی است که می تواند علاوه بر ارتقای کیفیت در زمینه درآمدزایی و پایدارسازی منابع نقش موثری ایفا نماید، افزود: دانشگاه پیام نور از آزمایشگاه های استاندارد و مجهزی برخوردار است که می تواند نیاز بسیاری از محققان و پژوهشگران را مرتفع کند.
دکتر تقی زاده همچنین به مرکز انتشارات دانشگاه پیام نور اشاره کرد و اظهار داشت: این مرکز ظرفیت و قابلیت ارائه خدمات گسترده چاپ و توزیع منابع درسی را داراست که می توان از آن در زمینه درآمدزایی بهره مند شد.