فناوری و پژوهش
1399/11/13 دوشنبه
رئیس مرکز آزمایشگاه های ملی و قطبی دانشگاه پیام نور خبرداد:
ارتقا درجه مرکز پژوهشی شیمی محیط زیست دانشگاه پیام نور مرکز اردکان

رئیس مرکز آزمایشگاه های ملی و قطبی دانشگاه پیام نور گفت: پیرو بازدید و ارزیابی شبکه راهبردی  معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز پژوهشی شیمی محیط زیست دانشگاه پیام نور اردکان از عضویت مستعد به عضویت فعال ارتقا یافت.
به گزارش روابط عمومی،دکتر رضانژاد افزود: با توجه به بازدید و ارزیابی صورت گرفته توسط شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز پژوهشی شیمی محیط زیست دانشگاه پیام‌نور مرکز اردکان، موفق به عضویت فعال در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی شده و بر این اساس، عملکرد این آزمایشگاه به صورت سالانه در کنار سایر مراکز عضو، ارزیابی و رتبه‌بندی خواهد شد و با توجه به امتیاز کسب شده در ارزیابی، آزمایشگاه مرکز اردکان از حمایت‌های این شبکه بر طبق دستورالعمل حمایتی بهره‌مند می شود.