فناوری و پژوهش
1399/9/26 چهارشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی خبرداد:
تصویب 8طرح نوآورانه درمرکز رشددانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی

دکترمعصومی از تصویب 8طرح نوآورانه درمرکزرشد دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی خبرداد.
 به گزارش روابط عمومی  : رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در سومین جلسه مرکز رشد دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی از حمایت های همه جانبه خیرین بنیس و نیز دکتر واعظی به عنوان رئیس پارک علم و فناوری استان ، در جهت تجهیز و راه اندازی این مرکز رشد تقدیرکرد، گفت : حضور خیرین در حوزه فناوری و پژوهش نعمت بسیار بزرگی برای دانشگاه و جامعه علمی کشور هست چرا که از مهمترین ارکان رشد و بالندگی هر کشوری میزان پژوهش و فناوری در آن کشور هست که به حمدالله شاهد حرکت های بسیار خوب و تاثیر گذاری در این حوزه در سطح کشور هستیم . رئیس دانشگاه پیام نور استان با اشاره به اینکه سرمایه گذاری خیرین در این حوزه منجر به مهارت افزایی در بین جوانان و ایجاد شغل و کاهش بیکاری در سطح منطقه می شود ، گفت : همه این تلاش ها منجر به استقلال بیش از پیش سیاسی و علمی ما خواهد شد و با افزایش اعتماد به نفس جوانان وایجادامید در بین آنها ، ترس و وحشت دشمن از ایرانی علمی و توانمند بیشتر از گذشته خواهد شد. دکتر واعظی رئیس پارک علم وفناوری استان نیز ضمن قدردانی از حمایت های خیرین منطقه بنیس و نیز پیگیریهای دانشگاه پیام نور در جهت تحقق راه اندازی اولین مرکز رشد در منطقه صنعتی شهرستان شبستر گفت : این مرکز در دیماه بصورت رسمی افتتاح خواهدشدوامیدکه با کمک خیرین این مرکز رشدرابه شهرک فناوری استان تبدیل خواهیم کرد .رسولوی رئیس مجمع خیرین منطقه بنیس به عنوان نماینده خیرین نیز ضمن تشکر از مسئولین دانشگاه و پارک علم و فناوری ، گفت : تا جایی که بتوانیم در راستای تحقق اهداف تعیین شده همگام با دست اندرکاران امر تلاش خواهیم کرد تا در آینده ای نزدیک شاهد فعالیت یک مرکز مدرن و به روز در سطح استان و کشور باشیم . مرکز رشد دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی در زمینی به مساحت 19 هکتار در محل پیام نور واحد بنیس راه اندازی شده است .