فناوری و پژوهش
1399/9/22 شنبه
همزمان با هفته پژوهش و فناوری؛
ازدو عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مرکزشهرکرد تجلیل شد

به گزارش روابط عمومی ، همزمان با هفته پژوهش و فناوری در استان چهارمحال و بختیاری که به میزبانی دانشگاه شهرکرد و به صورت مجازی برگزار شد ،دو عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مرکزشهرکرد تجلیل شدند . در این آیین دکتر امین میرزا خانی نافچی عضو هیات علمی رشته مکانیک دانشگاه پیام نور مرکز شهرکرد که موفق به طراحی وساخت دستگاه تولید ماسک 3 لایه تجاری با نام هوکام شد، به عنوان فناور برتر این دوره و همچنین دکتر غلامرضا حسامیان عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور مرکز شهرکرد در بخش پژوهشگران برتر و در دسته بندی گروه علوم پایه به عنوان پژوهشگر برتر در بین دانشگاه های استان معرفی شدند. گفتنی است دکتر علیرضا آبرود رئیس دانشگاه پیام نور استان چهارمحال و بختیاری ضمن تقدیر و تشکر از این دو عضو هیات علمی بر لزوم هم افزایی ظرفیت های پژوهشی تاکید و خواستار ارائه هرچه بیشتر دستاورد های علمی و پژوهشی دردانشگاه پیام نورشد.