فناوری و پژوهش
1398/6/11 دوشنبه
معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور:
سامانه پیام من راهی برای تعامل سریع و راحت پیام نوری ها با یکدیگر است

معاون پژوهشی دانشگاه پیام‌نور از راه‌اندازی شبکه اطلاع‌رسانی هوشمند این دانشگاه با نام «پیام من» خبرداد.
به گزارش یوپنا محمدعلی کریمی امروز – دوشنبه – در ادامه نشست خبری دانشگاه پیام نور که با حضور رئیس و معاونان این دانشگاه برگزار شد، اظهارداشت: شرایطی ایجاد شده تا حضور دانشجو در مراکز این دانشگاهی به حداقل رسانده شود که از جمله این موارد می‌توان به اعلام نتایج آزمون‌ها، برنامه‌های کلاسی، ارتباط با استادان، کارمندان و مدیران در  این سامانه اشاره کرد.
وی خاطرنشان کرد: این سامانه برای‌ تلفن های هوشمند و معمولی طراحی شده است تا بتوان از فناوری روز نهایت بهره مندی را کرد چرا که باید نوع آموزش در دانشگاه تقویت شود.
معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور ادامه داد: آخرین نیازهای حوزه پژوهش در تامین مقاله ها و محتواهای آموزشی نیز در سامانه پیام من وجود دارد.
کریمی به تالیفات این دانشگاه اشاره کرد و گفت: تالیفات در منابع درسی در سامانه پیام من به صورت فراخوان اعلام می شود تا پس از تایید شورای تخصصی به عنوان منبع معرفی شود.