فناوری و پژوهش
1398/4/3 دوشنبه
در دانشگاه پیام نور استان تهران؛
نخستین دفتر کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمائی ایران افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، پیرو نشست کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمائی ایران با گروه ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور و با حمایت دکتر بخشی خانیکی ، نخستین دفتر کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمائی ایران با حضور معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان تهران تاسیس و افتتاح شد.

تدوین و برگزاری دوره های توانمندسازی دانشجویان و دانش ،آموختگان، ارتباط مستقیم با صاحبان کسب و کار و بهره گیری از موفقیت ها و تجارب ایشان در ورود به بازار کار و ارتقای اشتغال پذیری و کارآفرینی، استفاده از ظرفیت واحدهای تولیدی، صنعتی و خدمات در کارآموزی و پایان نامه های دانشجویی، استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی دانشگاه پیام نور در راستای آسیب شناسی صنایع و انجام پروزه ای تحقیقاتی، از جمله برنامه های پیش رو و زمینه های همکاری مشترک "کمیسیون توانمندسازی و ظرفیت سازی" کانون عالی انجمن های صنفی کارفرمائی ایران و دانشگاه در راستای  موضوع تفاهم نامه منعقد شده بین این کانون و دانشگاه پیام نور است.