فناوری و پژوهش
1398/3/25 شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران:

دکتر بخشی خانیکی با عنوان اینکه دانشگاه پیام نور استان تهران از پرکارترین دانشگاه ها در ارائه پایان نامه با موضوع تحریم بوده است، گفت: طبق اعلام پژوهشگاه علوم و فناوری ایران( ایرانداک)، تعداد ۸۷۲ پایان نامه و رساله در ۳۵ سال گذشته به موضوع تحریم پرداخته اند که ۱۷۲ مورد آن‌ها برای سال ۹۶ است.
به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه پیام نور استان تهران افزود: دانشگاه پیام نور استان تهران در ارائه پیشنهاده(پروپوزال)، پایان نامه و رساله در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری با موضوع تحریم جزو پرکارترین دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی کشور بوده است.
وی اذعان داشت: آمار ارائه شده از سوی این دانشگاه مربوط به فارغ التحصیلانی است که در مقطع کارشناسی ارشد، بیش از یکسال و در مقطع دکتری حدود 3 سال از تاریخ دفاع آنها گذشته است.
دکتر بخشی خانیکی از همکاری کامل دانشگاه پیام نور استان تهران با ایرانداک خبر داد و اظهار داشت: بر اساس تبصره 9 «قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی» كه شهریور ماه سال گذشته از سوی وزیر علوم به دانشگاه ها و مراكز آموزش عالی كشور ابلاغ شد همچنین طبق آیین‌نامه «ثبت و اشاعه پیشنهادها، پایان‌نامه‌ها، رساله‌های تحصیلات تكمیلی و صیانت از حقوق پدیدآوران در آنها» كه سال 95 ابلاغ شد، تمام دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، مراكز آموزش ‌عالی، پژوهشی و فناوری باید ‌متن پیشنهاده‌ها (پروپوزال‌ها)، پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویان تحصیلات تكمیلی خود را كه بدون طبقه‌بندی است در سامانه‌های اطلاعاتی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداك) ثبت كنند و دانشگاه پیام نوراستان تهران در این زمینه جزو دانشگاه های پیشتاز بوده است.