فناوری و پژوهش
1398/3/4 شنبه
توسط عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور جهرم؛
دستگاه «بورت دیجیتال وایرلس با دقت میکرو لیتر» اختراع شد

دکتر امین فرهنگ فر عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور جهرم، دستگاه «بورت دیجیتال وایرلس با دقت در حد میکرو لیتر» در آزمایش های شیمی را اختراع کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، دکتر امین فرهنگ‌فر عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور جهرم با همکاری همسرش موفق شدند این دستگاه را اختراع کنند .
این  وسیله آزمایشگاهی با عملکرد خود نتایج دقیق آزمایشگاهی را در اختیار محقق قرار می دهد .
دکتر فرهنگ فر در مورد  نحوه کار این دستگاه  اظهار داشت : کنترل دقت در حد میکرو لیتر، تمایز واقعی این دستگاه را با نمونه های قدیمی نشان می دهد. با استفاده از این دستگاه کاربر می تواند محلولی که انتخاب کرده را وارد دستگاه کرده و بعد توسط لوله های رابط آنرا تحت برنامه های مشخص وارد ظرف واکنش کند.
وی ادامه داد: این بورت شامل یک نرم افزار برای کنترل دقیق تزریق مواد آزمایشگاهی است که قابلیت کنترل دستگاه را به صورت وایرلس فراهم می رود و از این جهت برای آنالیز نمونه های سمی بسیار حائز اهمیت است.
گفتنی است، این عضو هیئت علمی  سال گذشته  نیز اختراعی  در حوزه شیمی با عنوان "ترانزیستور اثر میدانی حساس به یون با استفاده از لایه‌ برداری مکانیکی"را  به ثبت رسانده بود.