فناوری و پژوهش
1395/4/14 دوشنبه
مدیرکل تحقیقات و خدمات پژوهشی دانشگاه پیام نور خبر داد:
ارتقاء ضریب تأثیر (IF) نشریات علمی دانشگاه در سال 1395

دکتر علی اصغر شکری از ارتقاء کیفی نشریات دانشگاه در آخرین گزارش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) خبر داد.
مدیر کل تحقیقات و خدمات پژوهشی اظهار داشت: امسال 8 نشریه علمی- پژوهشی دانشگاه پیام نور حائز ضریب تأثیر شدند که این امر در ارتقاء مرتبۀ پژوهشی دانشگاه بسیار اثرگذار بوده است.
وی با عنوان اینکه تا سال 1392 فقط یک نشریه دارای ضریب تأثیر بوده است، یادآور شد: نشریۀ «پژوهش های رشد و توسعه اقتصادی» با ضریب تأثیر 413/1 در میان نشریات اقتصادی کل کشور دارای بالاترین ضریب تأثیر بوده است.
دکتر شکری عنوان نشریات دانشگاه و ضریب تأثیرشان را شامل: پژوهش های رشد و توسعه اقتصادی (ضریب تأثیر: 413/1)، پژوهش های کاربردی در مدیریت ورزشی (ضریب تأثیر: 333/0)، مدیریت ارتباطات در رسانه های ورزشی (ضریب تأثیر: 267/0)، شناخت اجتماعی (ضریب تأثیر: 214/0)،دانش حقوق مدنی (ضریب تأثیر: (182/0)،روان شناسی سلامت (ضریب تأثیر: 140/0)،پژوهشنامه تفسیر و زبان قرآن (ضریب تأثیر: 091/0) و پژوهشنامه تاریخ های محلی ایران (ضریب تأثیر: 038/0)عنوان کرد.