1402/5/8 یکشنبه
اعلام پایان همکاری انتشارات دانشگاه پیام نور با پلتفرم طاقچه ؛
دانشگاه پیام نور پایان همکاری خود با شرکت خدمات هوشمند ایده طلایی هاتف (طاقچه) را اعلام کرد؛

به گزارش روابط عمومی در متن این اطلاعیه آمده است؛
 بر اساس اعلام معاونت پژوهشی و مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه پیام نور؛ در پی انتشار تصاویر تاسف باری از کارکنان مجموعه طاقچه در فضای مجازی، مراتب عدم پایبندی آن موسسه به قوانین و مقررات مدنی نظام جمهوری اسلامی و دستورات شرعی دین مبین اسلام محرز گردید. دانشگاه پیام نور بعنوان دانشگاهی مردمی و مولود انقلاب اسلامی، ضمن ابراز تاسف از این اقدام هنجار شکنانه و اهانت به مقدسات و واجبات شرعی و قانونی توسط مجموعه طاقچه، پایان هرگونه همکاری فرهنگی و رسانه‌ای با این نرم‌افزار (اپلیکیشن) را اعلام می‌نماید.
بدیهی است مجموعه فوق موظف است تمامی کتب منتشره از سوی انتشارات دانشگاه پیام نور را از سامانه خود حذف نموده و انتشار کتب این دانشگاه از تاریخ انتشار این اطلاعیه به بعد فاقد وجاهت قانونی می‌باشد.