1402/3/17 چهارشنبه
قابل توجه معرفی شدگان به مصاحبه علمی آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری تخصصی سال 1402 دانشگاه پیام نور ؛
تمدید مهلت ثبت نام معرفی شدگان مصاحبه آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری سال 1402 دانشگاه پیام نور در سامانه صبا تا 20 خرداد

اطلاعیه شماره 4

به اطلاع کلیه معرفی شدگان مصاحبه آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری سال1402 دانشگاه پیام نور می‌رساند؛ با توجه به درخواستهای مکرر داوطلبان محترم، مهلت ثبت نام در سامانه صبا  به آدرس    https://saba.pnu.ac.irتا پایان روز شنبه مورخ 03/20/ 1402 برای آخرین بار تمدید می‌گردد.
   شایان ذکر است تاریخ مذکور به هیچ وجه تمدید نخواهد شد. لذا ضروری است داوطلبان گرامی جهت شرکت در جلسه مصاحبه، مطابق پیامک حاوی تاریخ، ساعت و آدرس محل برگزاری مصاحبه که بعد از پایان مهلت ثبت نام، برای آنان ارسال خواهد شد، بر اساس تاریخ های اعلام شده در اطلاعیه مندرج در پرتال اصلی دانشگاه به نشانی :   pnu.ac.ir به مرکز مربوطه مراجعه نمایند.
یادآور میشود پذیرش داوطلب منوط به ثبت نام در سامانه مصاحبه بوده و در روز مقرر صرفا از افرادی مصاحبه بعمل خواهد آمد که مدارک خود را قبلا، بارگذاری نموده اند.

دریافت فایل جدول زمانبندی برگزاری جلسات مصاحبه

فايل هاي مربوطه :