1400/10/1 چهارشنبه
قابل توجه کلیه دانشجویان دانشگاه پیام نور؛
مرجع قابل استناد برای تاریخ امتحانات فقط پرتال دانشگاه های پیام نور در استانهاست/ تکذیب خبر تغییر تاریخ امتحانات در کل کشور

رئیس مرکز سنجش و آزمون دانشگاه پیام نور از تغییر تاریخ امتحانات پایان ترم روز دوم دی ماه فقط در13 استان خبر دادو گفت: 13 استان با توجه به شرایط خاص اعلام شده از سوی این استانها ، مجوز تغییر تاریخ امتحانات پایان ترم امتحانات روز دوم دی ماه خود را از مرکز سنجش و آزمون، دریافت کرده اند و این موضوع به دیگر استانها و کل کشور قابل تعمیم نیست.
به گزارش روبط عمومی، دکتر معصومه حسینی با عنوان اینکه برخی سایت های خبری، تغییر تاریخ امتحانات را به کل کشور تعمیم داده اند، افزود: کلیه دانشجویان توجه داشته باشند که برای کسب اطلاعات درخصوص تاریخ امتحانات پایان ترم خود، فقط به پرتال مراکز و واحدهای دانشگاه خود مراجعه کرده و از استناد به دیگر اخبار جدا خودداری کنند.