اخبار
1403/11/15 دوشنبه
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور اعلام کرد؛
آغاز اعطای پایه‌های ایثارگران سرافراز دانشگاه پیام نور

.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مظلومیان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، ضمن تبریک ایام شعبانیه و ولادت باسعادت حضرت امام حسین (ع)، حضرت اباالفضل (ع) و حضرت امام زین العابدین (ع)، روز جانباز را گرامی داشت و از رشادت‌ها و ایثارگری‌های جانبازان عزیز تقدیر کرد.
وی با اشاره به جایگاه والای ایثارگران در جامعه و دانشگاه تصریح کرد: مفتخریم آغاز اعطای پایه‌های ایثارگران سرافراز دانشگاه، بر اساس مصوبات برنامه ششم توسعه کشور، پس از چند سال توقف، با بررسی پرونده‌ها در کمیته ترفیع دانشگاه را اعلام نمائیم.
دکتر مظلومیان افزود: مجوز صدور احکام پایه‌های قابل اعطا برای اولین گروه از ایثارگران دانشگاه به امور اداری ابلاغ شده و حکم کارگزینی برخی از عزیزان نیز صادر گردیده است و بررسی پرونده‌های سایر ایثارگران معزز در حال انجام است و این فرآیند به‌زودی به اتمام خواهد رسید.
وی در پایان از حمایت‌های سرپرست دانشگاه پیام نور، همراهی معاونان و تلاش‌های کمیته ترفیع دانشگاه در به نتیجه رسیدن این امر مهم قدردانی کرد و تأکید نمود: این اقدام در راستای تکریم، احقاق حقوق ایثارگران و تداوم فرهنگ ایثار و رشادت در دانشگاه صورت گرفته است.

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر