.
به گزارش روابط عمومی متن پیام دکتر امین ناجی بدین شرح می باشد:
بسمه تعالی
تشکیل بسیج مستضعفان، به فرمان بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) از مهم ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است که امروز پس از گذشت بیش از ۴ دهه از حیات پر برکت انقلاب با عظمت اسلامی، ثمرات حماسه آفرینی ها، فداکاری ها و تلاش های این نهاد ارزشمند انقلابی و مردمی در تمام عرصه ها مشهود است.
حماسه آفرینی ها و فداکاری های این مجموعه انقلابی، تنها محدود به دوران دفاع مقدس نبود بلکه در تمام دوران پر برکت انقلاب اسلامی حضور این نهاد ارزشمند مردمی مشهود است و بسیج در تمامی افتخارات نظام جمهوری اسلامی و عرصه های علمی و فکری سهیم بوده است.
بی تردید ملت بزرگ ایران اسلامی آرامش و آسایش امروزی را مدیون ایثار و از خود گذشتگی بسیجیانی هستند که مفسر واقعی واژه ایثار بوده و با الهام از مکتب عاشورایی حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام، عزت، آزادگی و شرف انسانی را برای میهن اسلامی به ارمغان آوردند تا این چنین در محضر خداوند متعال، امام (ره) و مردم ولایتمدار ایران اسلامی سربلند و شایسته تحسین بسیار باشند.
اینجانب هفته بسیج را به تمامی بسیجیان گمنام و نیز همه اقشار فداکار بسیج، اعم از بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان و سایر اقشار تبریک گفته و توفیقات روزافزون را برای همه بسیجیان از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
محمدهادی امین ناجی
سرپرست دانشگاه پیام نور