1403/2/26 چهارشنبه
طی مراسمی در سازمان مرکزی:
۸۰ زوج دانشجوی دانشگاه پیام نور پیوند خود را جشن گرفتند

۸۰ زوج دانشجوی دانشگاه پیام نور در سازمان مرکزی مراسم ازدواج خود را برگزار کردند.
به گزارش روابط عمومی این مراسم که با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه و با حضور رئیس دانشگاه پیام نور،امیرحسین بانکی پور نماینده مردم اصفهان در مجلس، مسول نهاد رهبری، مسولین دانشگاه برگزار شد حجت الاسلام نبوی ضمن تقدیر از همکاری بخش های مختلف دانشگاه اظهار داشت:  پیامبر اکرم افراد را به ازدواج تشویق می کرد و در روایت ها بر نقش ازدواج در افزایش رونق کسب و کار اقتصادی تاکید کرده است.
وی با تاکید بر نقش ازدواج آسان اظهار داشت: نهاد رهبری ترویج دهنده ازدواج آسان است و انشالله با ازدواج جوانان، مسولین گام های مهمی را برای مسکن و اشتغال آنها فراهم کنند.
حجت الاسلام نبوی همچنین افزود: در دو سال اخیر قریب به هزار ازدواج دانشجویی دانشگاه پیام نور در سطح دانشگاه های کشور صورت گرفت.
لازم به ذکر است این مراسم باشکوه با برنامه های متنوع و شاد برگزار و هدایای ویژه ای نیز به زوج های دانشگاه تقدیم شد.