1403/2/26 چهارشنبه
پیام رئیس دانشگاه پیام نور به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
رئیس دانشگاه پیام نور در پیامی 27 اردیبشهت ماه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی متن پیام دکتر تقی زاده بدین شرح می باشد:
بیست و هفتم اردیبهشت ماه روز جهانی “ارتباطات و روابط عمومی” فقط نامی در برگی از گاهنامه روزگار نیست، بلکه بنیانی است استوار که از اخلاق، علم و هنر بنا نهاده شده است. اهمیّت و جایگاه روابط عمومی در عصر کنونی که ارتباطات و اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌های آن پیشتاز است، دوچندان بوده و به جرأت می‌توان گفت که موفقیت و بقاء یک سازمان در تمامی عرصه‌ها و فعالیت‌ها، به گونه‌ای به عملکرد روابط عمومی آن وابسته است.
اطلاع یابی، اطلاع رسانی و طرح دیدگاه های مختلف و همچنین معرفی دستاوردهای دانشگاه پیام نور به مردم شریف ایران اسلامی که در راستای جهاد تبین مد نظر مقام معظم رهبری می باشد مرهون تلاش های ارزشمند کارگزارانی است که با  تدبیر، امید و روشنگری در جامعه نقش آفرینی می کنند.
اینجانب، فرارسیدن این روز را به تمامی تلاش‌گران فرهیخته عرصه آگاهی‌بخشی، روابط‌عمومی و رسانه به خصوص همکاران ارجمند دانشگاه پیام نور کشور تبریک و تهینت عرض کرده و برای فعالین این عرصه در راستای ایفای وظایف و رسالت ذاتی‌شان، توفیق و سربلندی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
ابراهیم تقی زاده
رئیس دانشگاه پیام نور