1403/2/19 چهارشنبه
در دانشگاه پیام نور استان همدان برگزار شد:
مراسم تجلیل از اساتید با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی

به گزارش روابط عمومی مراسم تجلیل از اساتید و گرامی داشت هفته آموزش با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی در دانشگاه پیام نور استان همدان برگزار شد.
دکتر شجاعی فرد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی در این مراسم ضمن گرامی داشت روز معلم، اظهار داشت: شهید مرتضی مطهری، مغز متفکر اسلام و انقلاب شکوهمند اسلامی و پایه‌گذار مباحث فلسفی است که در همه مسایل و مراتب علمی توانمند بود و می‌توانست با همه ارتباط بگیرد.
دکتر شجاعی‌فرد همچنین با تاکید بر این‌که در راهبرد جامعه‌ محوری دانشگاه، نقش یکایک همکاران را در ارتباط با جامعه نیاز داریم اظهار داشت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری، شاگردپروری در حقیقت یک راهبرد علمی، فرهنگی و آموزشی است.
گفتنی است حسن ختام این مراسم جلسه پرسش و پرسش اساتید با حضور معاون آموزشی و همچنین تجلیل از کارکنان حوزه آموزش در مراکز وواحدها بود