1402/9/4 شنبه
استاندار لرستان در دیدار با رئیس دانشگاه پیام نور تاکید کرد:
ضرورت آمایش رشته های دانشگاه پیام نور برای برطرف کردن نیازهای استان

به گزارش روابط عمومی فرهاد زیویار استاندار لرستان در دیدار با رئیس دانشگاه پیام نور ضمن تاکید بر ضرورت طرح آمایش رشته ها و اهمیت مقوله ی پژوهش در دانشگاه پیام نور اشاره کرد واظهار داشت: با اجرای طرح آمایش رشته ها می توان به فراخور نیازهای استان رشته های تحصیلی را در مقاطع مختلف ساماندهی کرد.
استاندار لرستان افزود: پژوهش های کاربردی که تبدیل به فناوری شوند یکی از نیازهای اساسی کشور می باشد که دانشگاه ها از جمله دانشگاه پیام نور باید روی آن تأکید ویژه داشته باشند.
زیویار تصریح کرد: در طرح نظام مسائل دانشگاه ها از جمله پیام نور باید مشکلات کشور از جمله فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم ها و همچنین تغییرات ساختاری جمعیت که با آن مواجه هستیم در نظر گرفته شوند.
در دیدار رئیس دانشگاه پیام نور کشور و استاندار لرستان بر تدوین راهکارهایی برای بازسازی و توسعه ی ساختمان دانشگاه پیام نور شهرستان کوهدشت تأکید شد.