1402/3/14 یکشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور در جمع اساتید و کارکنان پیام نور استان آذربایجان غربی
سهم سی درصدی دانش آموختگان دانشگاه پیام نور در آزمون های استخدامی کشور

دکتر ابراهیم تقی زاده در سفر به استان آذربایجان غربی با اعضای علمی و کارکنان اداری دانشگاه پیام نور ارومیه دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دکتر تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور در این نشست به موفقیت دانش آموختگان دانشگاه پیام نور در مقاطع بالاتر و آزمون های ورودی دستگاه های اجرایی اشاره کرد و افزود: سی درصد از پذیرفته شدگان آزمون های استخدامی آموزش و پرورش متعلق به دانش آموختگان دانشگاه پیام نور می باشد.

وی  به ایجاد ۴۳۰ رشته محل جدید کارشناسی و ۱۳۶ رشته محل جدید کارشناسی ارشد در دانشگاه تاکید کرد و گفت: ده رشته محل جدید در مقطع کارشناسی ارشد سهم استان آذربایجان غربی بوده و رایزنی ها برای اخذ ده عنوان رشته مقطع دکتری در  دانشگاه های منطقه سه کشور در دستور کار قرار دارد.

رئیس دانشگاه پیام نور همچنین به تولید محتوای الکترونیکی توسط اعضای هیئت علمی اشاره کرد و گفت: با توجه به اخذ یکصد رشته کارشناسی ارشد در مراکز بین المللی، دانشگاه این ظرفیت را دارد که امکان جذب دانشجویان خارجی از کشورهای همجوار در این استان را داشته باشد.

لازم به ذکر است که دکتر تقی زاده در این نشست ضمن گفتگو با همکاران و اعضای علمی استان به سوالات و دغدغه های همکاران نیز پاسخ داد.