اخبار مراکز و واحدها

1402/4/5 دوشنبه
گزارش بازدید از واحدهای صنعتی شهرستان مهریز
با برنامه ریزی و هماهنگی گروه مدیریت دانشگاه پیام نور استان یزد و بنیاد ملی نخبگان انجام شد

با برنامه ریزی و هماهنگی گروه مدیریت دانشگاه پیام نور استان یزد و بنیاد ملی نخبگان و همکاری امور فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز مهریز و با هدف آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان با چگونگی به کار گیری اصول و مهارت های عملی با توجه به آموخته های علمی دوران تحصیل، گروهی از دانشجویان به همراه تعدادی از اساتید مربوطه از سه واحد صنعتی تولید کاشی، تولید فولاد و تصفیه روغن در شهرستان مهریز بازدید کردند. در این بازدید  شرکت کنندگان با حضور در کارخانجات یاد شده از نزدیک با فرایند تولید و مدیریت در واحدهای صنعتی آشنا شدند. این بازدید با همکاری خوب مدیران مربوطه و توضیخات مهندسین و کارشناسان هر واحد همراه بود که موجبات رضایت مندی و تقدیر حضار را فراهم آورد.