1402/10/30 شنبه
نشست صمیمی ریاست عالی دانشگاه با اساتید و کارکنان پیام نور استان یزد

نشست صمیمی ریاست عالی دانشگاه با اساتید و کارکنان پیام نور استان یزد
       در این نشست ابتدا نماینده ولی فقیه در پیام نور ضمن خیر مقدم ، به ویژگیهای ماه پر برکت رجب پرداختند و در ادامه آقای دکتر حمیدی زاده به نقش و جایگاه پیام نور در سطح آموزش عالی استان اشاره نمودند و اعلام داشتند که حضور فارغ التحصیلان در سطوح مدیریتی استان نشان از سطح کیفی دانشگاه بوده و خواستار تقویت و ثبات دانشگاه در تمامی زمینه ها شدند .
در ادامه نمایندگان اعضای علمی و اداری دانشگاه به چالش ها و موانع موجود در دانشگاه پرداختند و با ارائه راهکار و پیشنهادات خواستار مرتفع نمودن مسایل دانشگاه شدند.
دکتر تقی زاده ریاست عالی دانشگاه با ابراز خرسندی مبنی بر حضور در بین همکاران استان یزد اعلام داشتند که همیشه کرامت نیروی انسانی دانشگاه اعم از اداری و علمی در دستور کار دانشگاه بوده و اظهار داشتند ، که هیئت رئیسه دانشگاه با تمام توان نسبت به مرتفع نمودن مسایل و مشکلات همکاران اقدام می نمایند . و با توجه به جذب خوب دانشجو ، آینده روشنتر و رو به رشدی را برای دانشگاه متصورند و بیان داشتند که پیام نور حذف شدنی نیست و هیچ یک از مراکز پیام نور در سایر مراکز آموزش عالی ادغام نخواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان یزد