:.اطلاعيه ها
یکشنبه 12 دی 1389 اطلاعيه مهم در خصوص دانشجويان محترم اعضاي هيات علمي رسمي، پيماني و دستياران علمي

به‌اطلاع مي‌رساند كه براساس تعهدنامه محضري جديد ابلاغ شده، اعضاي هيأت علمي رسمي، پيماني (مشروط و غيرمشروط) و دستياران علمي كه تاكنون تعهدنامه را به امور مالي مركز تحصيلات تكميلي دكتري ارائه نداده‌اند يا تعهدنامه قبلي ارائه شده ناقص و مطابق شرايط بندهاي ذيل نمي‌باشدو همچنين دانشجويان ورودي جديد(بعد ازانتخاب واحد) بايد به‌شرح ذيل نسبت به ارائه تعهدنامه محضري اقدام و پس از تأييد دفتر حقوقي سازمان مركزي به‌انضمام سفته و تصوير حكم استخدامي(اوليه و جديد)به امور مالي مركز تحويل نمايند

الف) تعهدنامه محضري ويژه دستياران علمي جهت استفاده ازتخفيف شهريه:

1- دانشجويانيكه در زمان شروع به تحصيل (ثبت نام اوليه) حكم دستيار علمي را داشته باشند بايداين تعهدنامه راتكميل و همراه با سفته چهار صد ميليون ريالي جهت اعمال تخفيف شهريه 50% به امور مالي مركز تحويل نمايند.

2- دانشجويان دستيار علمي درصورت تغيير وضعيت استخدامي به پيماني (مشروط يا غير مشروط)در حين تحصيل و ادامه همكاري با دانشگاه، با همين تعهدنامه و سفته هاي داده شده،‌در صورت ارائه تصوير حكم پيماني به امور مالي مركز، از زمان تاريخ اجراي حكم پيماني مي توانند از تخفيف شهريه 100% برخوردار شوند.

3-      دانشجويان مشمول بند 1 در صورتيكه تعهدنامه قبلي را با سفته مربوطه ارائه داده اند، نياز به تعهدنامه جديد نمي باشد.

4-      دانشجوياني كه مشمول بند2 شده اند،در صورتيكه  تعهدنامه قبلي 100% را  ارائه داده اند بايدسفته چهارصد ميليون ريالي و تصوير حكم پيماني اوليه راحداكثر تا پايان دي ماه 89 جهت اعمال تخفيف شهريه 100%،‌به امور مالي مركز تحويل نمايند.

5-      دانشجويان مشمول بند 1 و 2 در صورتيكه تعهدنامه هاي قبلي را ارائه نداده اند بايد تعهدنامه جديد را با شرايط فوق تكميل و حداكثر تا پايان دي ماه 89 جهت اعمال تخفيف 50% و يا 100% به امورمالي مركز تحويل نمايند.

لازم به توضيح است كه بايد دانشجو اصل تعهدنامه محضري را تحويل اداره كل حقوقي سازمان مركزي نموده ونسخه تائيد شده آن را همراه با سفته مربوطه كه توسط ضامنين ظهرنويسي شده، تحويل امور مالي مركز تحصيلات تكميلي نمايند.درغيراين صورت كليه تخفيفات داده شده بعداز پايان مدت تعيين شده حذف و با دانشجو طبق ضوابط برخورد خواهدشد.

شايان ذكر است كه كليه دانشجويان دستيارعلمي موظف به تكميل تعهدنامه و ارائه آن به مركز تحصيلات تكميلي مي باشند.

فايل فرم مربوطه

ب)تعهد نامه محضري ويژه اعضاي هيات علمي رسمي و پيماني (مشروط و يا غير مشروط)جهت استفاده از تخفيف شهريه :

1-دانشجوياني كه در زمان شروع به تحصيل (ثبت نام اوليه )حكم استخدامي رسمي و يا پيماني مشروط يا غير مشروط را داشته باشند ، بايد اين تعهد نامه را تكميل و همراه با سفته دويست ميليون ريالي و تصوير حكم پيماني، جهت اعمال تخفيف شهريه 100% به امور مالي مركز تحويل نمايند .
2- دانشجويان مشمول بند 1 در صورتيكه تعهدنامه قبلي (50%) را باسفته چهارصد ميليون ريالي تحويل داده اند،نياز به ارائه تعهدنامه جديد نمي باشد،ولي بايد اولين و آخرين حكم پيماني را حداكثر تا پايان دي ماه جهت اعمال تخفيف 100% به امور مالي تحويل نمايند.

3-  دانشجويان مشمول بند 1 در صورتيكه تعهد نامه قبلي (100% ) را ارائه داده باشند ، نياز به تعهد نامه جديد نبوده ولي جهت اعمال تخفيف شهريه 100% بايد حداكثر تا پايان دي 1389 سفته دويست ميليون ريالي را همراه با تصوير حكم پيماني اوليه به امور مالي مركز تحويل نمايند.

4- دانشجويان مشمول بند 1 در صورتيكه تعهد نامه قبلي را ارائه نداده اند ،بايد اين تعهدنامه را تكميل وحداكثر تا پايان دي ماه 1389 به امور مالي مركز تحويل نمايند.

لازم به توضيح است كه بايد دانشجو اصل تعهد نامه محضري را تحويل اداره كل حقوقي سازمان مركزي نموده و نسخه تائيد شده آن را همراه با سفته كه توسط ضامنين ظهر نويسي شده و تصوير حكم پيماني ، تحويل امور مالي مركز تحصيلات تكميلي نمايند .در غير اين صورت كليه تخفيفات داده شده بعد از پايان مدت تعيين شده حذف و با دانشجو طبق ضوابط برخورد خواهد شد .

شايان ذكر است كه كليه دانشجويان هيات علمي رسمي و پيماني(مشروط،غير مشروط) موظف به تكميل تعهد نامه و ارائه آن به مركز تحصيلات تكميلي مي باشند.

فايل فرم مربوطه

صفحه اصلي | سازمان مركزي | پست الكترونيك | سيستم جامع دانشگاهي