1392/11/8 سه‌شنبه
نحوه ثبت نام و درخواست وام دانشجوی در صندوق یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان     https://refah.swf.ir






شرایط و مدارک مورد نیاز جهت دریافت وام شهریه دانشجویی (صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری)


شرایط دانشجو :
1 ـ دانشجوی متقاضی نباید نیمسال قبل از درخواست وام مشروط شده باشد .
2 ـ از نیمسال ورود دانشجو بیشتر از 8 نیمسال برای مقطع کارشناسی و بیشتر از 4 نیمسال برای مقطع کارشناسی ارشد و بیشتر از 8 نیمسال برای مقطع دکتری تخصصی نگذشته باشد .
شرایط ضامن :
1 ـ ضامن باید کارمند رسمی ، پیمانی و یا قراردادی ( دارای سابقه کاری 5 سال به بالا) یکی از ارگانها ، سازمانها و یا نهادهای دولتی باشد که دارای حکم کارگزینی استخدامی می باشند .
2 ـ بازنشستگان کشوری ، لشکری و مستمری بگیران تأمین اجتماعی ، منوط به ارائه حکم بازنشستگی و فیش حقوقی می توانند ضامن وام شهریه شوند .
3 ـ برای مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد یک نفر ضامن و مقطع دکتری تخصصی دو نفر ضامن لازم می باشد .
مدارک :
ـ از تمام مدارک ذیل دونسخه مورد نیاز است ، ( یک نسخه از آن جهت ارائه به محضر برای صدور سند تعهد و یک نسخه جهت ارائه به دانشگاه)
1 ـ کپی شناسنامه ضامن و دانشجو
2 ـ کپی کارت ملی ضامن و دانشجو
3 ـ کپی کارت دانشجویی ( در صورت دریافت از دانشگاه محل تحصیل )
4 ـ کپی آخرین حکم کارگزینی ضامن ( حکم کارگزینی مشغول به کار و یا حکم کارگزینی بازنشستگی )
5 ـ کپی آخرین فیش حقوقی ضامن
مدرکی که اصل آن باید تحویل دانشگاه گردد :
1 ـ اصل سند تعهد جدید صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، صادرشده در دفاتر ثبت اسناد رسمی کشور(محضر)
شرایط پرداخت :
1 ـ با توجه به سهمیه وام دانشجویی پرداخت وام در صورت وجود اعتبار کافی انجام می شود .
2 ـ وام دانشجویی به حساب شهریه دانشجو در سامانه گلستان واریز می گردد ، بدیهی است این وام به حساب شخصی دانشجو واریز نمی گردد .
3 ـ سقف مصوب وام دانشجویی در هر نیمسال برای دانشجو واریز می گردد و امکان واریز مبلغ کمتر از سقف وام برای دانشجویان نیمسال آخر وجود ندارد .
مواردی که حتما باید در سند تعهد قید گردد :
1  ـ آدرس کامل و دقیق پستی محل سکونت ضامن و دانشجو ( تلفن همراه دانشجو و ضامن حتماً باید به نام شخص دانشجو و ضامن باشد)
2  ـ کد پستی محل سکونت ضامن و دانشجو ( الزامی است و باید دقیق ثبت شود )
3  ـ تلفن ثابت محل سکونت ضامن و دانشجو ( الزامی است و باید دقیق ثبت شود )
4  ـ تلفن همراه ضامن و دانشجو ( الزامی است و باید دقیق ثبت شود )
5  ـ آدرس و تلفن دقیق محل کار ضامن ( الزامی است و باید دقیق ثبت شود )
شرایط بازپرداخت :
1 ـ دانشجوی فارغ التحصیل در زمان انجام مراحل تسویه حساب ده درصد کل مبلغ وام دریافتی در همه نیم سالها را پرداخت و مابقی به صورت اقساط با حداقل سقف  در ماه پرداخت خواهد کرد .
2 ـ زمان تنفس پرداخت وام شهریه ، برای دانشجویان خانم و آقایانی که دارای کارت پایان خدمت و یا معافی دائم می باشند :  9 ماه پس از فراغت از تحصیل و برای دانشجویان آقا که خدمت سربازی نرفته اند :  2 سال و 9 ماه پس از فراغت از تحصیل می باشد .
3 ـ دانشجوی انصرافی ، اخراجی و یا عدم مراجعه کل بدهی خود را به صورت یکجا باید پرداخت نماید .
4 ـ سقف سنوات مجاز در سیستم صندوق رفاه برای دانشجویان مقطع کارشناسی 8 نیمسال دریافت تسهیلات و 10 نیمسال مدت تحصیل و تعیین تکلیف در سامانه ، دانشجویان کارشناسی ارشد 4 نیمسال دریافت تسهیلات و 6 نیمسال مدت تحصیل و تعیین تکلیف در سامانه و دانشجویان مقطع دکترای تخصصی 8 نیمسال دریافت تسهیلات و 10 نیمسال مدت تحصیل و تعیین تکلیف در سامانه می باشد . ( دانشجو باید پس از سنوات مجاز ذکر شده به دانشگاه محل تحصیل خود مراجعه و وضعیت خود را در سامانه صندوق رفاه تعیین تکلیف نماید ، مسولیت عدم مراجعه ، ثبت جریمه و لغو مدت تنفس بر عهده شخص دانشجو می باشد . )
5 ـ وام شهریه دانشجویی فقط شامل 4 درصد کارمزد در زمان تسویه حساب می باشد .
نحوه ثبت نام و درخواست وام :
1 ـ دانشجو ابتدا باید انتخاب واحد نیمسال جاری خود را انجام داده باشد تا در سامانه وزارت علوم تحقیقات و فناوری به عنوان دانشجوی در حال تحصیل معرفی گردد .
2 ـ دانشجویانی که قبلا تشکیل پرونده داده اند در صورت داشتن شرایط فوق می توانند از طریق سامانه پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس  https://refah.swf.ir درخواست وام خود را پس از ورود ، از منوی درخواست وام ـ وام شهریه ثبت نمایند و نیازی به ارائه مجدد مدارک بالا را ندارند .
3 ـ دانشجویانی که تا کنون تشکیل پرونده نداده اند در صورت داشتن شرایط فوق ، ابتدا باید مدارک فوق را آماده و به دانشگاه محل تحصیل خود ارائه نمایند و پس از ایجاد پرونده توسط مرکز یا واحد می توانند از طریق سامانه مذکور درخواست وام شهریه نمایند .