فناوری و پژوهش
1403/7/10 سه‌شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور خبر داد:
سند ملی چشم‌انداز حقوق شهری و شهرسازی تدوین می شود
رئیس دانشگاه پیام نور تاکید کرد: امیدوار هستم این دانشگاه بتواند برنامه‌های متفاوتی را ارائه دهد و سند ملی چشم انداز حقوق شهری و شهرسازی را تدوین کند.

به گزارش روابط عمومی، ابراهیم تقی‌زاده در اولین همایش ملی حقوق شهری و شهرسازی که در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، اظهار کرد: برگزاری این همایش در زمانی مقرر شد که مقارن با وقوع سانحه هوایی منتهی به شهدای خدمت، رئیس‌جمهور فقید و همراهان وی بود، به همین علت برگزاری همایش به تعویق افتاد و امروز دانشگاه پیام نور در خدمت مهمانان، مدعوین و استادان ارجمند حاضر در جلسه است.
وی افزود: در دانشگاه پیام نور، ۳۲۰۰ هیئت علمی و هشت هزار همکار اداری و بیش از ۱۴ هزار استاد مدعو به ۳۷۰ هزار دانشجو در رشته های متعدد سراسر کشور با شعار آموزش برای همه کس، همه جا و همه وقت خدمات آموزشی ارائه می‌دهند.
تقی‌زاده تصریح کرد: با توجه به نظام آموزشی خاص برگزاری آزمون‌ها به صورت متمرکز و به سبک کنکوری شاهد موفقیت پذیرفته‌شدگان فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در آزمون‌های مقاطع مختلف کارشناسی ارشد و دکتری در رشته‌های مختلف هستیم. نظام رتبه‌بندی دانشگاه در سطح ملی و بین‌المللی مثل تایمز، سایمگو و… که به‌روزرسانی و سپس اطلاع‌رسانی می‌شود جایگاه و نظام آموزشی این دانشگاه را نشان می‌دهد.
وی اضافه کرد: مطابق اساسنامه دانشگاه پیام نور برای اعطای ماموریت انحصاری تبدیل دانشگاه به عنوان دانشگاه باز، آموزش از راه دور و ترکیبی، استفاده از شیوه‌های الکترونیکی، حضوری و نیمه‌حضوری در مقاطع مختلف سعی شده انعطاف پذیری لازم را برای مشتاقان تحصیل داشته باشد.
رئیس دانشگاه پیام نور ادامه داد: حقوق شهری و شهرسازی رشته ای جذاب، پویا، متحول و کارآمد است. مجموعه ای از اصول و قواعدی که حوزه های مختلف را در هم نوردیده است، هم شاخه‌ای از حقوق عمومی و هم ارتباط مستقیمی که با حقوق خصوصی هم پیدا کرده است، هم زندگی شهرنشینی و هم روستانشینی را تحت تاثیر قرار داده و امروزه تبدیل روستاها و بخش‌ها نسبت به شهرها را تحت تاثیر قرار داده است، قطعا برگزاری این همایش‌ها می‌تواند به شناسایی آسیب‌ها و چالش‌ها و ارائه راهکارها برای تصمیم‌گیرندگان و تصمیم سازان در حوزه‌های حقوق شهری و شهرسازی که رشته‌های مختلف فقه، جغرافیا، برنامه‌ریزی شهری، مدیریت، هنر، معماری، شهرسازی و… را با هم در ارتباط قرار می دهد، کمک‌کننده باشد.
تقی‌زاده گفت: امروزه شاهد آن هستیم در جنایات رژیم صهیونیستی که به شهادت سید مقاومت شهید حسن نصرالله و همراهان وی پیش‌بینی موضوعات حقوق شهری و شهرسازی می‌تواند توجه را نسبت به نحوه‌های تدافعی و جلب کند لذا تضمین‌کننده حقوق بنیادین اساسی و شهروندی است.
وی بیان کرد: امیدوار هستم دانشگاه پیام نور بتواند برنامه‌های متفاوتی را ارائه دهد و سند ملی چشم‌انداز حقوق شهری و شهرسازی را تدوین کند. به طور سلسه‌وار برگزاری همایش‌های ملی شهری و شهرسازی را در آینده شاهد باشیم. همچنین، راه‌اندازی دبیرخانه دائمی همایش حقوق شهری و شهرسازی و ایجاد رشته‌های مرتبط حقوق شهری و شهرسازی و مجلات علمی متعدد پیشنهاد می‌شود تا علاوه بر آموزش برای همه کس، پژوهش برای همه کس، همه جا و همه زمان را شاهد باشیم.
رئیس دانشگاه پیام نور در پایان گفت: در جلسه‌ای مقرر شد تا برگزاری همایش صرفا ارائه نباشد، بلکه شروعی برای شناسایی بهتر آسیب‌ها و ارائه راهکارهای مناسبت‌تر برای تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان باشد.

تمامی حقوق برای دانشگاه پیام نور محفوظ می باشد .

www.pnu.ac.ir