معاون اداری، مالی و عمرانی خبر داد:
تسهیلات ویژه ثبت نام برای پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد فراگیر
دکتر علیزاده از تسهیلات ویژه ثبت نام برای پذیرفته شدگان دوره فراگیر نوبت هجدهم کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی، معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه پیام نور در خصوص این تسهیلات گفت: پذیرفته شدگان گرامی می توانند تنها با پرداخت 30 درصد از مبلغ شهریه خود نسبت به ثبت نام و انتخاب واحد اقدام کنند.
وی در ادامه افزود: جهت رفاه حال دانشجویان، ضمن هماهنگی های انجام شده با بانک تجارت و صادرات، کلیه افراد متقاضی می توانند کل شهریه خود را به صورت تسهیلات قرض الحسنه از این بانک دریافت نمایند.