استان ها
1398/11/21 دوشنبه
در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب؛
سنگ مزار اولین شهید مدافع حرم هرمزگان تعویض شد

با حضور دکتر محمد خیری رییس دانشگاه پیام نور هرمزگان و حجت الاسلام کرتی نماینده نهاد رهبری در دانشگاه، سنگ مزار اولین شهید مدافع هرمزگان مدفون در آرامستان‌  شهرستان حاجی آباد  تعویض شد.
به گزارش  روابط عمومی دانشگاه پیام نور، دکتر محمد خیری رئیس دانشگاه پیام نور هرمزگان در روز تکریم مادران و همسران شهدا، در شهرستان حاجی آباد با اشاره به درخواست خانواده شهید،  عملیات تعویض سنگ مزار شهید  عبدالحمید سالاری را لبیک گفت و وظیفه خود دانست.
    دکتر خیری هدف از تعویض این سنگ قبر را ارج نهادن به مقام شامخ شهدای مدافع حرم بر شمرد.
گفتنی است شهید عبدالحمید سالاری متولد ۱۳۵۵ از روستای سردر توابع شهرستان حاجی  می باشد از ایشان دو فرزند به نام های محمد امین و زهرا به یادگار مانده است وی در ۳آذرماه ۹۴مصادف با دوازدهم ماه صفر به درجه رفیع شهادت نائل آمده است.