استان ها
1398/10/18 چهارشنبه
حجت الاسلام اسلامی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان مازندران در مراسم گرامیداشت شهادت سردار سلیمانی:
دانشگاهیان باید با روشنگری و بصیرت در صحنه عمل بیش ازپیش حضور داشته باشند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور  ،مراسم گرامیداشت  سردارشهید حاج قاسم سلیمانی با حضور دکتر شیخ الاسلامی رئیس دانشگاه پیام نور استان مازندران ،دکتر نازک تبار رئیس دانشگاه پیام نور مرکز ساری،جمعی از مدیران ستادی استان و اعضای هیات علمی ،کارکنان و دانشجویان درنمازخانه دانشگاه پیام نور مرکز ساری برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام  احمد اسلامی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان مارندران،شهادت سردار قاسم سلیمانی باعث نقش برآب شدن توطئه های دشمنان نظام شد و کاخ آرزوهای دشمنان و معاندان نظام فروریخت.
وی گفت:تمام دنیا به سردار سلیمانی کرنش کرد و ادای احترام کرد.
وی افزود:خاصیت تفکر تشیع این است که با وجود شهادت سرداران و سربازان مکتب اسلام همچون تکه های شکسته شیشه است که تشعشع و تابش آن تداوم دارد.
حجت الاسلام اسلامی تصریح کرد: با شهادت شهید سلیمانی فصل جدیدی در انقلاب اسلامی و جهان اسلام گشوده می شود.
به گفته وی باید امروز حرکت کنیم و مسیر عزتمندی اسلام و انقلاب را نشان دهیم و روشنگری کنیم. مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان مازندران  گفت:شهید سلیمانی نشان داد که می توان لباس سبز پاسداری پوشید و ساده زیست و مردمی بود.
وی افزود: باید هوشمندانه تحلیل و بررسی کرد و عاملین این جنایت (دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی)و شخص ترامپ به اشد مجازات برسند و ازصفحه روزگار محو شوند.
وی ابراز امیدواری کرد که فتح الفتوح بزرگ  به زودی اتفاق خواهد افتاد.