استان ها
1398/7/16 سه‌شنبه
دکتر یوسفی دربازدید ازمراحل ثبت نام دانشجویان ؛
ریئس دانشگاه پیام نور استان اصفهان از مراحل ثبت نام دانشجویان ارزمراکز شاهین شهروگزبازدیدکرد

دکتر یوسفی رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان از روند ثبت نام و مراحل تشکیل پرونده دانشجویان جدیدالورود از مرکز شاهین شهروگز بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی ،دکتر یوسفی رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان  با کارکنان و کارشناسان رشته های مختلف در مرکز پیرامون چگونگی برخورد و پذیرش آنان صحبت کرد و در ادامه  از غرفه های بر پا شده مرکزاز جمله میز خدمت، غرفه های انجمنهای علمی، غرفه تائیدیه تحصیلی، مشاوره و راهنمایی ، غرفه سلامت ، غرفه خدمات اینترنتی و میز پذیرایی نیز بازدیدبعمل آورد.

وی با تاکید بر تکریم از دانشجویان جدیدالورود بر ارائه راهنمایی و مشاوره  هر چه بیشتر و انجام امورات آنان در کمترین زمان ممکن تاکید کرد.

گفتنی است دراین بازدیددکتر غفاری رئیس مرکز شاهین شهر آخرین اطلاعات و آمار ثبت نام های انجام شده از دانشجویان جدیدالورود و برنامه ریزیهای انجام شده جهت استقبال و تکریم در پذیرش از آنان را تشریح و  فعالیتهای انجام شده در خصوص جذب حداکثری دانشجو را ارائه نمود و در خصوص نواقص و کمبودها با رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان تبادل نظرکرد.