استان ها
1398/7/14 یکشنبه
همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید در دانشگاه پیام نور کرمان :
دکتر پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از ستاد استقبال دانشگاه پیام نور مرکز کرمان بازدید کرد

دکتر پور ابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی از ستاد استقبال «نو دانشجویان»دانشگاه پیام نور مرکز کرمان بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر پور ابراهیمی به همراه دکتر علیرضا محدثی رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان از ستاد استقبال  «نو دانشجویان»دانشگاه پیام نور مرکز کرمان  بازدید کردند.
در این بازدید دکتر پور ابراهیمی ضمن آشنایی با مراحل ثبت نام پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی و بیان نقش دانشگاه پیام نور در ارتقاء وگسترش آموزش عالی در سطح کشور، بر افزایش فعالیت  انجمن های علمی وکانون های فرهنگی ودانشجویی تاکید کردند.
گفتنی است : ستاد استقبال از«نو دانشجویان » به همت بخش های مختلف دانشگاه و همکاری بسیج دانشجویی و انجمن های علمی وکانون های فرهنگی ودانشجویی مرکز کرمان پذیرای ثبت نام حضوری از دانشجویان می باشد.