استان ها
1398/7/13 شنبه
همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید صورت گرفت:

به گزارش روابط عمومی، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نوراستان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
 در این نشست که درسالن جلسات دانشگاه پیام نوراستان برگزار شد، دکتر سراج، دبیر شورای هم اندیشی اساتید دانشگاه پیام نور استان، در سخنانی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید وحفظ شان ومنزلت استاد، هدف از برگزاری این نشست را تبادل اطلاعات و بیان نظرات وانتقادات اعضای هیات علمی دانشگاه در آستانه سال  تحصیلی جدید دانست.
مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری دردانشگاه پیام نوراستان نیز، گفت: امیدواریم با استفاده از نقطه نظرات کارشناسی اعضای هیات علمی اهداف و برنامه های دانشگاه بیش از پیش پیشرفت داشته باشد. حجت الاسلام والمسلمین میرشفیعی اصل و اساس دانشگاه را اعضای هیات علمی واساتید دانست وخواستار استفاده مطلوبتر از این ظرفیت شد.
مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور استان با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب که کتاب و مطالعه باید جزئی ازمخارج روزانه خانواده ها باشد بر معرفی منابع وکتب موجود در کتابخانه دانشگاه پیام نور مرکز یاسوج جهت استفاده سایر مراکز آموزش عالی تاکید کرد.
 سپس معاون دانشگاه پیام نوراستان درسخنانی برهمکاری وتعامل سایر بخش ها از جمله دفتر نهاد – حراست و مدیران گروههای استانی با آموزش، در خصوص برنامه ریزی کلاسها وسایر موارد آموزشی شد .
دکتر جمالی گفت: با توجه به اعلام نتایج پذیرفته شدگان ثبت نام براساس سوابق تحصیلی، ضرورت دارد مدیران گروهها واعضای هیات علمی ضمن حضور مداوم در دانشگاه به دانشجویان جدید الورود مشاوره وراهنمایی ارائه نمایند. در پایان شرکت کنندگان به بیان نقطه نظرات وپیشنهادات خود پرداختند.