استان ها
1398/6/23 شنبه
با حضوردانشجویان جهادگر بسیجی ،
اردوی جهادی دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام نور استان اصفهان در مناطق سیل زده استان لرستان برگزارشد

اردوی جهادی توسط دانشجویان بسیجی حوزه شهید چمران دانشگاه پیام نور مرکز وزوان و دانشگاه صنعتی مالک اشتر شاهین شهر در مناطق سیل زده استان لرستان برگزارشد.

در پی حوادث تلخ وقوع سیل در مناطق مختلف کشور، دانشجویان جهادگر بسیجی حوزه شهید چمران دانشگاه پیام نور مرکز وزوان و دانشگاه صنعتی مالک اشتر شاهین شهر به منظور کمک‌رسانی به هموطنان در مناطق سیل زده حضور یافتند.

مسئول بسیج دانشجویی حوزه شهید چمران دانشگاه پیام نور مرکز وزوان در این باره گفت: در این اردوی جهادی که به همت دانشگاه پیام نور مرکز وزوان و بسیج دانشجویی برپا شده است؛ تعدادی از دانشجویان بسیجی با اعزام به استان لرستان، جهت یاری رساندن به مردم سیل زده ‌ی روستاهای "نور آباد-مله خان و ططیانس" برگزار شد.