استان ها
1398/6/10 یکشنبه
باحضور دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور
مراسم هفته دولت با حضور دکتر رحمانی فضلی وزیرکشوردراستان آذربایجان شرقی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ،دراین مراسم ابتدادکتر معصومی با اشاره به اهمیت وفاق و همدلی بین ملت و دولت و انسجام کامل سیاسی برای مقابله با نقشه های شوم دشمنان نظام ، گفت : علت اصلی دشمنی استکبار جهانی با ما ، پیشرفت هایی هست که در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی و به دست دانشمندان و جوانان ما صورت گرفته است .
رئیس دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی ضمن تاکید بر مقاومت اسلامی و توجه به امکانات درون کشور و بهره مندی از تمام ظرفیت های موجود ،افزود: آینده کشور به دست جوانان امروز ساخته خواهد شد و ما مسئولین در دانشگاه پیام نور سعی در تربیت جوانانی مومن ، متعهد ، کارآفرین و خلاق داریم تا بتوانیم در نقشه راه موفقیت ایران عزیز اسلامی سهم خود را به نحو مطلوب ادا نماییم .
درادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز ، دکتر پور محمدی استاندار آذربایجان شرقی و دکتر رحمانی فضلی وزیر کشور ، در خصوص هفته دولت و تاریخچه آن ، سخنرانی کردند.