استان ها
1398/5/28 دوشنبه
همزمان با انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1398
اولین ورک شاپ انتخاب رشته آزمون سراسری سال 1398 شهرستان تیران و کرون به میزبانی  دانشگاه پیام نور مرکز تیران برگزارشد

این جلسه با همکاری اداره آموزش و پرورش شهرستان تیران و کرون و دانشگاه پیام نور مرکز تیران به منظور راهنمایی داوطلبان آزمون سراسری سال 1398 جهت انتخاب رشته خود،  با  حضور رئیس مرکز دکتر نعمت اله صالحی و عضو هیات علمی مرکز دکتر حمید دهقان زاده و کارشناسان رشته های مختلف دانشگاهی  و حدود 150 داوطلب آزمون سراسری در ساختمان امام علی (ع) دانشگاه پیام نور مرکز تیران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر صالحی ضمن عرض خیر مقدم به داوطلبان و والدین آنها جهت شرکت در این ورک شاپ برای آنها و ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان به انتخاب رشته بر اساس علاقه فردی تاکید ویژه ای کرد و عامل موفقیت فردی داوطلبین را انتخاب رشته بر اساس علاقه آنها معرفی نمود. وی  به نکات کاربردی در فرآیند انتخاب رشته  اشاره کرد.

محمد خدامی کارشناسی روانشناسی، عضو مرکز مشاوره تحصیلی موسسه رهجوی دانش تهران و عضو انجمن روانشناسی ایران بر اساس دفترچه آزمون سراسری سال 1398 به معرفی دانشگاهها و رشته های دانشگاهی و ضرایب و درصد مورد نیاز جهت پذیرش  پرداخت.

درادامه دکتر حمید دهقان زاده عضو هیات علمی مرکز ضمن تشریح نکاتی در خصوص انتخاب رشته به معرفی اختصاصی رشته ها و امکانات و تجهیزات دانشگاه پیام نور مرکز تیران پرداخت.

پس از آن داوطلبین از کارشناسان رشته های مختلف بصورت حضوری مشاوره گرفتند و بروشورهای تبلیغاتی ویژه دانشگاه پیام نور بین شرکت کنندگان توزیع شد.