استان ها
1398/5/27 یکشنبه
در بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور استان مازندران
نفرات برگزیده جشنواره قرآن و عترت دانشجویان معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، مرحله استانی مسابقات سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه پیام نور به میزبانی مرکز آمل برگزار شد.

این دوره از مسابقات با حضور قاریان ، حافظان قرآن و داوران ، سیاوش خاکپور مدیر فرهنگی ، اجتماعی پیام نور استان، دکتر صابر قاسم پور رییس مرکز آمل و سایر مسئولین و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر مرکز آمل برگزار شد.

مدیر فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان مازندران هدف از برگزاری این مسابقات را انس روزافزون با قرآن کریم عنوان کرد و گفت: گسترش فعالیت‌های فرهنگی ـ قرآنی، به کارگیری آموزه‌ها و مفاهیم قرآنی در زندگی فردی و اجتماعی و ترویج سبک زندگی قرآنی، از دیگر اهداف این جشنواره می باشد.

وی با اشاره به نقش مهم و بی بدیل قرآن کریم در زندگی انسان گفت: تلاوت، تعمق و تأمل در قرآن کریم، زمینه ساز آگاهی بخشی، ایجاد صبر در برابر سختی ها و تقواپیشگی است که انسان را در زمره صالحان قرار می دهد..

وی با قدردانی از نگاه قرآنی و حمایت‌های همه جانبه ریاست دانشگاه از برنامه های فرهنگی افزود: برگزاری این مسابقات در دانشگاه، علاوه بر ایجاد فضای معنوی و رقابت سالم بین شرکت کنندگان، موجب تعالی و ارزش گذاری برنامه های قرآنی و ترغیب سایر علاقه‌مندان است.

خاکپور تعداد دانشجویان شرکت‌کننده در مرحله استانی این جشنواره را 54 نفر اعلام کرد و گفت: این دانشجویان در دو بخش خواهران و برادران در این مسابقات شرکت کرده‌اند .

در این مرحله از مسابقات دانشجویان در بخش‌های مختلف شفاهی شامل قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ  ، اذان ، دعا و مناجات با هم به رقابت پرداختند. وی اظهار کرد: نفرات برگزیده این مرحله از مسابقات به مسابقات مرحله کشوری این جشنواره اعزام می‌شوند . اسامی نفرات برگزیده به شرح ذیل است:

بخش خانم‌ها:

فاضله شکیبا  در رشته حفظ کل از مرکز ساری