استان ها
1398/5/26 شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور ماهدشت خبر داد:
کانون خادمیاران رضوی دانشگاه پیام نور ماهدشت راه اندازی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور،دکتر غلام رضا یاوری رئیس دانشگاه پیام نور ماهدشت با اعلام این خبر گفت: در میان دانشگاههای پیام نور کشور،این کانون برای اولین بار در این دانشگاه راه اندازی شده است.
دکتر یاوری ضمن تقدیر از پیگیریهای سعید امیرخانی مسؤل کانون خادمیاران رضوی دانشگاه پیام نور ماهدشت  اذعان داشت :طرح خادمیاری  سراسری می باشد و ثبت نام عموم دانشگاهیان از طریق سامانه خادمیاران رضوی به آدرس https://khademyar.razavi.ir/    به صورت  انفرادی و گروهی می باشد .
آقای سعید امیرخانی مسئول فرهنگی و مسئول کانون خادمیاران رضوی دانشگاه پیام نور ماهدشت  نیز اذعان داشت: این کانون پس از پیگیریهای یکساله به حول قوه الهی و عنایت حضرت امام رضا(ع) راه اندازی شد.
وی اعلام کرد: مدیران و مسئولان فرهنگی دانشگاه ها  می توانند  از نمایندگی های آستان قدس رضوی ، مستقر در سایر استان ها مجوز  فعالیت رسمی را اخذ کنند .
امیر خانی افزود:دور جدید ثبت نام خادمیاران  آستان قدس رضوی از طریق همین پایگاه الکترونیکی  اطلاع رسانی خواهد شد و دانشگاهیان در عرصه های مختلف خدمتی می توانند حضور پیدا نمایند .
سعید امیرخانی در پایان بیان داشت که یکی از مصدایق عرصه های خدمت آستان قدس رضوی،  توفیق شیفت و خدمت افتخاری در حرم مطهر امام رضا علیه السلام می باشد .
گفتنی است سایر عرصه ها و مؤلفه های خدمتی آستان قدس رضوی  شامل:آموزش سطوح جامعه ، فعالیت های جهادی و عمرانی ویژه اقشار محروم جامعه  ، کمک به زیارت اولی ها ،ارائه خدمات آموزشی در سطوح دانشگاهی یا حوزوی ، اجرای پروژه های پژوهشی، انفرادی و گروهی ، طراحی وتدوین دروس جدید و تهیه متون پشتیبان ، نیازشناسی پژوهشی و تدوین و شرح دقیق مسائل ، مدیریت پروژه های پژوهشی جمعی، داوری مقالات، کتاب ها، پروژه ها و بررسی پیشرفت پروژه، مشارکت درطراحی و پیاده سازی نشست ها و همایش های علمی ، برگزاری و مشارکت در جلسات نظریه پردازی و مناظره علمی ، مشارکت در هیئت های اندیشه ورز با ارائه مطالب کارشناسی ، فعالیت های مناسبتی، گروهی و فردی در عرصه علمی  می باشد که  رسالت حضور دانشگاهیان را بیش از پیش  نمایان می سازد .