استان ها
1398/5/21 دوشنبه
در نشست صمیمی دکتر صفایی رییس دانشگاه پیام نور استان همدان ومنطقه ۴ با روساء و مسولین روابط عمومی مراکز و واحدها
برنامه ریزی تمام وقت روساء با شیوه های نوین و خلاقانه شدند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ، جلسه روسای مراکز و واحدهای تحت پوشش استان با حضور روساءو مسولین روابط عمومی مراکز و واحدهای تحت پوشش استان در سالن شورای اداری استان برگزار شد .
در این جلسه دکتر صفایی گزارشی از مجموعه اقدامات و فعالیتهای انجام گرفته در راستای جذب دانشجو در سطح استان و برنامه های ابلاغی از سوی سازمان را تشریح و خواستاربرنامه ریزی تمام وقت روساء با  شیوه های نوین و خلاقانه  شدند.
وی مهمترین برنامه در این زمان را جذب دانشجو بر شمرد و به مراکز که بیشترین جذب  دانشجو را داشته باشند قول مساعدی دادند که از نظر مالی و هزینه های تبلیغات از طریق استان کمک  خواهد نمایند.
در این جلسه روساء مراکز و واحدها  دیدگاهای و نقطه نظرات خود را بیان و مقرر گردید که دکتر صفایی نسبت به بازدید از مراکز و واحدهای اقدام نمایند .