استان ها
1398/4/20 پنجشنبه
در دانشگاه پیام نور مرکز بهشهر برگزار شد:
جشن دهه کرامت و گرامیداشت روز عفاف وحجاب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ، همزمان با ایام مبارک دهه کرامت به مناسبت ولادت با سعادت دو گوهر گیتی حضرت ثامن الحجج امام رضا(ع) و کریمه اهل بیت حضرت معصومه(س) و گرامیداشت روز عفاف و حجاب، مراسم جشنی در سالن کنفرانس دانشگاه پیام نور مرکز بهشهر برگزار شد.
در این مراسم دکتر عباس احمدی رئیس دانشگاه پیام نور مرکز بهشهر، با تبریک این ایام، الگو قرار دادن راه و روش زندگی ائمه اطهار را حائز اهمیت برشمرد.
در ادامه  این مراسم حجه الاسلام والمسلمین دکتر احمدی امام جماعت مرکز بهشهر به  فضایل اخلاقی حضرت امام رضا( ع) و حضرت معصومه( س)  و توضیح صفات کریم وکریمه پرداخت و در خصوص اهمیت عفاف و حجاب، بر نقش بانوان در سلامت جامعه و استحکام خانواده تأکید کرد. در پایان به سه نفر ازکارکنان خانم جوایزی اهداء شد.